BESZÍVOTT ÉS MEGSZÍVTA, ÉSZREVETTÉK A GYŐRI ZSARUK! Szteroidokkal és kábszerrel bukott le a csávó
2019. szeptember 11. írta: BoldiG

BESZÍVOTT ÉS MEGSZÍVTA, ÉSZREVETTÉK A GYŐRI ZSARUK! Szteroidokkal és kábszerrel bukott le a csávó

bunozo-elfogas-gyor0910.jpg

Kábítószer birtoklása vétség miatt indult eljárás egy 28 éves férfi ellen, akit a győri járőrök fogtak el.

A rendőrök igazoltatták egy parkolóban várakozó Volkswagen típusú személyautó sofőrjét tegnap este Győrben. A 28 éves férfi a gépkocsi mellett állt, amikor meglátva az egyenruhásokat, valamit sietve bedobott az autója belsejébe. A rendőrök alaposan átkutatták a személyautót, valamint a ruházatát és a csomagjait. Az ellenőrzés eredményeként többféle, fiolákba csomagolt tablettát, valamint papírpénz közé elrejtett nejlontasakokban, kábítószergyanús fehér port találtak a rendőrök. 

kabszer-szteroidok-police-hu.jpg

H. Richárd a helyszínen elmondta, hogy a tabletták Magyarország területén illegálisnak minősülő teljesítményfokozó szerek és szteroidok, továbbá elismerte, hogy az igazoltatást megelőzően kábítószert fogyasztott.

A férfit a helyszínen elfogták, és előállították a Győri Rendőrkapitányságra, ahol a vele szemben alkalmazott drogteszt kokainra pozitív értéket mutatott.

A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki a győri férfit kábítószer birtoklása vétség elkövetésének alapos gyanúja miatt, a vizsgálatot a Győri Rendőrkapitányság szakértő bevonásával folytatja.

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Győrben Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljgyorben@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr10015065972

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása