HA GYŐRBEN KIFLIT VAGY ZSEMLÉT VETTÉL A LIDLBEN, NE EDD MEG! Műanyagok lehetnek benne
2019. szeptember 12. írta: BoldiG

HA GYŐRBEN KIFLIT VAGY ZSEMLÉT VETTÉL A LIDLBEN, NE EDD MEG! Műanyagok lehetnek benne

lidl.jpg

Visszahívja Lidl Magyarország tegnapi vizes zsemléit (55g-os) és tejes kiflijeit (45 g-os).

A cég tájékoztatta a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatalt (Nébih), hogy a termékek esetleges – kék színű, kemény műanyagdarabbal történt – szennyezettsége miatt kényszerült erre a lépésre. A visszahívás a tegnapi pékárut érinti, vagyis a szeptember 11-én gyártott vizes zsemléket és tejes kifliket. 

A termékek természetesen azóta már nincsenek forgalomban. A Lidl a visszahívásról fogyasztóit az érintett üzleteiben, az üzlettérben elhelyezett plakátokon is tájékoztatta.

A Nébih arra kéri a fogyasztókat, hogy amennyiben a fenti termékből vásároltak, ne fogyasszák el azokat!

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Győrben Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljgyorben@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr9215068682

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása