DURVA KAMUHÍR TERJED GYŐRBEN: Ne menjen be a hivatalba, nincs 2,5 millió vissza nem térítendő hitel
2019. szeptember 13. írta: Smitt Róbert Író

DURVA KAMUHÍR TERJED GYŐRBEN: Ne menjen be a hivatalba, nincs 2,5 millió vissza nem térítendő hitel

lakasfelujitas.jpg

Durva álhír terjed a városban, amely szerint 2,5 millió vissza nem térítendő kölcsönt lehet felvenni: a hír nem igaz, ne dőljenek be a csalóknak.

“Tájékoztatjuk Önöket, hogy az interneten és a közösségi médiafelületeken terjedő hír, mely szerint Hazai Hatékonyság 2.0 elnevezésű program keretében, akár 2,5 millió Ft összegű vissza nem térítendő lakásfelújítási támogatás vehető igénybe, egy minden alapot nélkülöző álhír. Kérjük, ezzel kapcsolatban ne keressék a hivatalt, mivel ez a támogatási mód nem létezik, ezért arról bővebb felvilágosítást sem tudunk adni!”-írja a Győr Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal

 A fotó illusztráció

Itt léphetsz be a Boldogulj Győrben Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljgyorben@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr1915069716

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása