HAMIS EURÓVAL FIZETETT EGY FÉRFI GYŐRBEN: Még az alsógatyájában is találtak kamulóvét
2019. szeptember 13. írta: Smitt Róbert Író

HAMIS EURÓVAL FIZETETT EGY FÉRFI GYŐRBEN: Még az alsógatyájában is találtak kamulóvét

bilicns.jpg

A győri rendőrök elfogták a férfit, akinek a ruházatában elrejtve további bankjegyeket találtak.

Bejelentés érkezett a rendőrség ügyeletére, hogy tegnap délután egy győri bolt vásárlója gyanús bankjeggyel akart fizetni. A helyszínre érkező járőrök a 45 éves férfit igazoltatták, majd ruházatának átvizsgálása során -alsóneműjében elrejtve- hét darab, hamis 50 eurós bankjegyet találtak, amelyet lefoglaltak.

N Róbertet az egyenruhások elfogták, és a helyi rendőrkapitányságra előállították, ahol pénzhamisítás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

A Győri Rendőrkapitányság az ügy vizsgálatát szakértő bevonásával folytatja.

 

Fotó: police

Itt léphetsz be a Boldogulj Győrben Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljgyorben@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr8115071594

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása