VASVILLÁVAL RONTOTT A LAKÓTÁRSÁNAK GYŐR KÖRNYÉKÉN: Annyira megütötte, hogy műteni kellett
2019. szeptember 13. írta: Smitt Róbert Író

VASVILLÁVAL RONTOTT A LAKÓTÁRSÁNAK GYŐR KÖRNYÉKÉN: Annyira megütötte, hogy műteni kellett

vasvilla.jpg

Egy fehértói családi ház udvarán szóváltást követően egy vasvilla nyelével fejen ütötte lakótársát.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást, egy 47 éves fehértói lakos ellen. A nyomozás adatai szerint a férfi 2019. szeptember 11-én 19 óra 35 perckor, egy fehértói családi ház udvarán szóváltást követően egy vasvilla nyelével fejen ütötte lakótársát.

Az 58 éves férfit a mentők kórházba vitték, ahol megműtötték. Az előzetes orvosi vélemény alapján életveszélyes sérülést szenvedett. A megyei nyomozók a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit – őrizetbe vétele mellett - gyanúsítottként hallgatták ki, aki beismerő vallomást tett.

A nyomozók megállapították továbbá, hogy a sértett ellen két körözést adott ki korábban a Győri Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja, valamint a Győri Járásbíróság és a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda is kereste. Az 56 éves férfi őrizetbe vételére a Győri Rendőrkapitányság megtette a szükséges intézkedéseket.

Az életveszélyt okozó testi sértés megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói folytatják.

Fotó: police

Itt léphetsz be a Boldogulj Győrben Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljgyorben@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr9115069818

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása