NO PARA, SZERDÁN NEM LESZ HÁBORÚ GYŐRBEN: Csak egyszerű szirénapróba
2019. szeptember 14. írta: Smitt Róbert Író

NO PARA, SZERDÁN NEM LESZ HÁBORÚ GYŐRBEN: Csak egyszerű szirénapróba

szirena_2.jpg

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata értesíti a Tisztelt Lakosságot, hogy a Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság 2019. szeptember 18-án és 19-én 09.00 órától kezdődően polgári védelmi lakossági riasztó és –tájékoztató eszközök (szirénák) hangos üzempróbáját rendelte el Győr Megyei Jogú Város területén. Az üzempróba során (30 másodperces folyamatos, állandó hangmagasságú szirénahang, 30 másodperc szünet, majd újból 30 másodperces folyamatos, állandó hangmagasságú szirénahang) riadó elmúlt jelzést adunk le.

A hangos próba kizárólagos célja, hogy ellenőrizzük a riasztó eszközök működőképességét és a település lefedettségét. A jelzéseket ellenőrzés keretében adjuk le, semmilyen veszély bekövetkeztét sem jelzik. A szabadban lévő állatokat a riasztás idejére zárják el, a lakosság részéről semmiféle teendő nem szükséges.

(győr)

 

A fotó illusztráció

Itt léphetsz be a Boldogulj Győrben Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljgyorben@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr7315087850

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása