GYERMEKOTTHONBÓL TŰNT EL A 17 ÉVES GYŐRI FIÚ: Ha látta, jelezze
2019. szeptember 30. írta: Smitt Róbert Író

GYERMEKOTTHONBÓL TŰNT EL A 17 ÉVES GYŐRI FIÚ: Ha látta, jelezze

kolompar.jpg

A zalaegerszegi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy 17 éves győri fiú megtalálásához.

A Zalaegerszegi Rendőrkapitányság körözési eljárást folytat Kolompár Mihály 17 éves győri lakos eltűnése miatt.

A jelenlegi adatok szerint a fiatal fiú 2019. június 29-én elhagyta egy zalaegerszegi gyermekotthon területét, és ismeretlen helyre távozott, a felkutatására tett rendőri intézkedések ez idáig eredményre nem vezettek.

Kolompár Mihály feltételezett feltalálási helye: Győr és környéke.

Az eltűnt személy 170 centiméter magas, vékony testalkatú, sötétbarna hajú, barna szemű, fehér bőrű. Utolsó ismert ruházata piros póló, farmernadrág és fekete színű cipő.

 

Fotó: police

Itt léphetsz be a Boldogulj Győrben Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljgyorben@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr7215183744

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása