IGAZI GYŐRI HELYZETKÉP? Bedrogozva autót lopott a 22 éves fiatal
2019. szeptember 30. írta: Smitt Róbert Író

IGAZI GYŐRI HELYZETKÉP? Bedrogozva autót lopott a 22 éves fiatal

autolopas.jpg

Elfogásakor kábítószergyanús anyagot is találtak nála a győri rendőrök.

Bejelentés érkezett a rendőrség ügyeletére tegnap hajnalban, hogy egy győri ingatlan bekerített udvaráról elloptak egy Volkswagen típusú személyautót, a benne hagyott indítókulccsal együtt.

A tulajdonos az esti órákban megtalálta Győrben a leparkolt és zárt állapotú autóját, és értesítette a rendőröket. A kiérkező járőrök a gépjármű közelében elfogták T. Rolandot, kezében az autó slusszkulcsával, valamint ruházatának átvizsgálásakor egy injekciós tűre bukkantak, benne fehér, kristályos szerkezetű, kábítószergyanús anyaggal.

Az egyenruhások előállították T. Rolandot a Győri Rendőrkapitányságra, ahol a vele szemben alkalmazott drogteszt pozitív eredményt mutatott amfetaminra, metamfetaminra és THC-ra.

A 22 éves győri férfit - őrizetbe vétele mellett- gyanúsítottként hallgatták ki jármű önkényes elvétele bűntett és kábítószer birtoklása vétségének megalapozott gyanúja miatt.

Fotó: police

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Győrben Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljgyorben@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr3415183344

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása