BRUTÁLISAN GYÖKÉR KAMIONELŐZÉS GYŐRBEN: Egy hajszálon múlott a halálos baleset
2019. október 02. írta: Smitt Róbert Író

BRUTÁLISAN GYÖKÉR KAMIONELŐZÉS GYŐRBEN: Egy hajszálon múlott a halálos baleset

bunko_elozes.jpg

Majdnem brutális karambol lett egy felelőtlen, mondhatni barom előzésből tegnap Győrben. A videót a Győrben közlekedünk csoport rakta ki a Facebook-oldalára, és tényleg elképesztő az egész.

Egyébként a filmecske magáért beszél: egy kanyarodó, be nem látható útszakaszon, egy hosszú járműszerelvényt előzött meg a “hősünk”, és csak a szembejövő autós lélekjelenlétnek köszönhető, hogy nem lett belőle halálos csattanás. Mert ennyire sietni kell, ugye? Ha szembe is egy 40 tonnás kamion jött volna, valószínűleg tragédia lett volna az egészből. Így csak elképesztő videó, hogyan nem szabad előzni az utakon.

Mondjuk a terepet ismerők azt mondják, hogy ha ki jön az ember azon a szakaszon a kamion mögül, és elnéz a kamion jobb oldalán, pont látni, hogy jönnek-e szemből, csak azzal nem számolt az emberünk, hogy két szerelvény volt a kamion mögött, aztán nyomta a gázt. 

 

Fotó: youtube

Itt léphetsz be a Boldogulj Győrben Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljgyorben@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr9815187970

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása