BORKAIÉK A MALDÍV SZIGETEKEN: pénzmosás és egyéb durva vádak kerültek napvilágra
2019. október 10. írta: BoldiG

BORKAIÉK A MALDÍV SZIGETEKEN: pénzmosás és egyéb durva vádak kerültek napvilágra

borkaiek-maldivszigetek-ezazordogugyvedje.jpg

 

A kezdeti szexorgiás videók beismerésre kényszerítették Borkai Zsoltot.

Győr fideszes polgármesterét ezzel ki is lőtték a kampányban, volt egy kis beismerése, valószínűleg ennél többet nem fognak tőle hallani, hiszen az már egy másik kategória lenne, a korrupció vádjait nem fogja elismerni. Legalábbis most biztosan nem.

Legutóbbi bejegyzésében az Ördögügyvédje blog már konkrét pénzmosási vádakat fogalmaz meg Borkaival és ügyvédjével Rákosfalvi Zoltánnal szemben.

Története szerint az eddig is emlegetett Borkai Zsolt és családja által minden évben “kiérdemelt” Maldív-szigeteken lebonyolított kirándulásnak a kikapcsolódáson kívül a pénzmosás volt a célja. Minden év december 27-én három hétre a Maldív-szigetekre utaztak az “üzlettársak” (az adófizetők kifosztását nehéz üzletnek nevezni), ahonnan január közepén érkeztek vissza, a győri Médiabálra.

A szerző elmondása szerint a fő cél a korrupcióból szerzett pénz bankban történő elhelyezése volt, amelyhez Borkai diplomáciai státuszát használták ki, amelyet mint a Magyar Olimpiai Bizottság elnökeként élvezett. Ugyanis ilyen messzire már nem tudtak "szegények" saját repülővel utazni, így menetrendszerinti járattal voltak kénytelenek utazni, aminél jól jött Borkai mentessége.

Ennek segítségével gond nélkül juttatta fel a gépre a készpénzt: érinthetetlen diplomáciai csomagként utazott minden évben egy bőröndnyi készpénzzel. Az Ördögügyvédje szerint itt tartja legalább két bankban Borkai a korrupcióból származó vagyonát, és ott van még annak az offshore cégnek is a bankszámlája, amivel a győri földügyletet varázsolták meg.

Többen feljelentést tettek a Borkai-gate-tel kapcsolatosan, innentől kezdve az ügyészségen múlik, mit fog kideríteni. Természetesen akkor, ha nem a politikai maffia tagjait védelmezi.

folyt.köv.

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Győrben Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljgyorben@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr3215215318

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása