ÚJRATÖLTÖTTÉK A BORKAI-BOMBÁT: A győri ellenzék rendkívüli közgyűlésen rúgná ki a polgármester haverját
2019. október 10. írta: Smitt Róbert Író

ÚJRATÖLTÖTTÉK A BORKAI-BOMBÁT: A győri ellenzék rendkívüli közgyűlésen rúgná ki a polgármester haverját

rakosfalvy-zoltan-index-hu.jpg

A győri ellenzéki pártok rendkívüli közgyűlés összehívását kezdeményezik a Borkai-ügyben elhíresült ügyvéd Rákosfalvy Zoltán szerződésének felmondása érdekében.

Közleményükben azt írják, hogy mondják fel Rákosfalvy Zoltán szerződéseit a várossal. Rákosfalvy Zoltán ügyvéd neve a napokban több aggasztó, korrupciós vád kapcsán felmerült a Borkai Zsolt polgármestert érintő botrányban. Rákosfalvy Zoltánnak jelenleg több érvényben lévő szerződése is van a várossal, illetve a város cégeivel. 

A győri ellenzéki pártok képviselői ezért kezdeményezik, hogy a város hívjon össze egy rendkívüli testületi ülést, és mondják fel Rákosfalvy Zoltán szerződéseit, amiket a várossal kötött. “Mi, az ellenzék pártjai, képviselői és jelöltjei nem engedhetjük, hogy a városunkat behálózó korrupciós botrányok lejárassák Győr jó hírnevét. Győr egy tisztességes város, lakói pedig megérdemlik a botrány- és korrupciómentes önkormányzatot és vezetést” -írják.

Kíváncsian várjuk a fejleményeket.


Fotó: index

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr5115215950

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása