BORKAI FELTETTE A KORONÁT A PÁLYAFUTÁSÁRA: Menekül a győriek elől
2019. október 11. írta: Smitt Róbert Író

BORKAI FELTETTE A KORONÁT A PÁLYAFUTÁSÁRA: Menekül a győriek elől

borkai_szorolap.jpg

Ma  délután hivatalosan bejelentették, hogy hat órára rendkívüli sajtótájékoztatót hirdetett meg Borkai Zsolt, akiről az elmúlt időszakban több kompromittáló felvétel is felkerült az internetre, de délután 5 óra után a Hvg kapott egy  üzenetet polgármester sajtósától, hogy a sajtótájékoztató elmarad.

Ehhez a hírhez már alig lehet mit hozzátenni: lehet, hogy Borkai nem egyeztette le  az egészet a központtal, de azért ez már tényleg túlzás. Miért hirdette meg a polgármester a rendkívüli sajtótájékoztatót, amit később lemondott. Lehet, hogy nem ér rá, mert valahol várják már az úrhölgyek egy hajón? Esetleg direkt így találták ki a fideszesek, hogy olyan színben tűnjön fel Borkai, mintha nagyon vívódnak szegény? A sajnálatra apellálnak?

Azt hiszem, ez a választók lenézése, teljesen idiótának nézése, és manipulálása. Ezzel Borkai Zsolt teljesen kicsinálta magát, vagy a pártja csinálta ki.

 

Fotó: Facebook

Itt léphetsz be a Boldogulj Győrben Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljgyorben@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr615217946

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása