SZUPER BIRTOKOT “SPÓROLTAK” ÖSSZE BORKAIÉK! Melyikük fizetéséből vették?
2019. október 11. írta: Smitt Róbert Író

SZUPER BIRTOKOT “SPÓROLTAK” ÖSSZE BORKAIÉK! Melyikük fizetéséből vették?

borkaibirtok.jpg

Pöpec kis birtoka van Borkai Zsolt feleségének Sokorópátkán, írja Hadházy Ákos független ellenzéki képviselő a Facebookon. 

Állítása szerint a birtokot hat telekből vásárolták össze és fegyveres őrök védik, ami ha így van, elég érdekes mutatvány. Borkai nyilvános adóbevallásában ugyan szerepel egy 1,5 hektáros szántó Sokorópátkán, ám a telekkönyvi kivonatok szerint a felesége 4 hektárnyi telket vásárolt még össze 2012 óta, és az így egyesített telep pedig szépen átalakult egy lenyűgöző farmocskává, amit  kis túlzással még a Ewingok is megirigyelhetnének a Dallas című sorozatból. És szépen bele is illik a fideszes elit viskóinak képébe, és a mérhetetlen korrupciós láncolatba is.

“Sajnos ez nem nagyon tud máshogyan összejönni, mintha azok az információk a táskákban a maldív és horvát bankokba szállított pénzekről valóban igazak.

Ezek a képek még inkább bizonyítják: azon a jachton nem az volt a baj, hogy az urak kétes erkölcsű fiatal hölgyekkel játszottak, hanem hogy a hölgyek rossz erkölcsű, öregedő urakkal szórakoztak.

Mégegyszer ki kell mondani: ez az ügy nem a fellációról, hanem a korrupcióról szól! Kőkeményen. Folyt .köv.”- írja a politikus.

Bár szerintünk a fellációról is szól, csak éppen arról, ahogyan a politikusok csinálják és nem az örömlányok.

Fotó: Facebook/ Hadházy Ákos

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr6615217408

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása