KÖZEL KÉT EZREN TÜNTETTEK GYŐRBEN BORKAI ÉS A MAFFIA RENDSZER ELLEN! Képriport a helyszínről
2019. október 12. írta: BoldiG

KÖZEL KÉT EZREN TÜNTETTEK GYŐRBEN BORKAI ÉS A MAFFIA RENDSZER ELLEN! Képriport a helyszínről

glazertimi-tuntetokkozott-azonnali-hu.jpg

Nagyjából ugyanazokat a tudósításokat olvashatják a mai délutánról, ezért úgy döntöttünk, hogy az Azonnali képes tudósításából szemezgettünk.

Körülbelül másfél-két ezren vettek részt azon a tüntetésen most, a választások előestéjén Győrben, amelyet a fideszes Borkai Zsolt polgármester ellen szerveztek, aki a hírhedt szex-kokain-kenőpénz botrányba keveredett. A helyszíni beszámolók szerint a tüntetők elfoglalták a Szent István út nagyrészét is.

olcsobbkurvakat-azonnali-hu.jpg

AZ ÖRDÖG ÜGYVÉDJEKÉNT HIVATKOZÓ BLOGGER ÁLLÍTÁSAI SZERINT BORKAI MÁSFÉL MILLIÓ FORINTOT FIZETETT PROSTITUÁLTAKÉRT EGY ADRIAI JACHTON, EGY TÜNTETŐ ÁRCSÖKKENTÉST KÖVETEL.

olimpia-audi-bilincs-azonnali-hu.jpg

EZT A TRANSZPARENST NEM KELL TÚLMAGYARÁZNI. 

istenhazacsalad-athuzva-azonnali-hu.jpg

A VALÓSÁG SZEMBEJÖTT A FIDESSZEL.

feherlufik-tuntetesen-azonnali-hu.jpg

A TISZTESSÉGET SZIMBOLIZÁLÓ FEHÉR LUFIKAT OSZTOGATTAK A TÖMEGBEN, EZEKEN GLÁZER TÍMEA NEVE ÁLL. AZ MSZP-S POLLREISZ BALÁZS SZERINT A FEHÉR SZÍN AZT JELKÉPEZI, HOGY VISSZAVESSZIK A VÁROS BECSÜLETÉT. „HAJRÁ, TIMI, HAJRÁ, TIMI!” – SKANDÁLTA A TÖMEG AZ ÖSSZELLENZÉKI JELÖLT NEVÉT.



Itt léphetsz be a Boldogulj Győrben Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljgyorben@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr3115219772

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása