HOL VAN A BORKAI ZSOLT? Még nem adta le szavazatát Győr polgármestere?
2019. október 13. írta: Smitt Róbert Író

HOL VAN A BORKAI ZSOLT? Még nem adta le szavazatát Győr polgármestere?

borkai_csalad.jpg

Hol van Borkai Zsolt? Ezt a kérdést egyre többen teszik fel ma, úgy tűnik, a győri polgármester bujkál, semmit nem tudni arról, hogy leadta volna a szavazatát. Pedig a politikusok már dicsekvő posztokat szoktak kitenni, de Borkai Facebook-oldalán egyelőre nincs kint szavazós kép. Lehet, hogy eltiltották a szexbotrányhős polgármestert a szavazásról, vagy nem mer kimenni az utcára a szégyentől? A két alpolgármester pedig kiállt a felnőttfilmes Borkai mellett, de hát ki tudja, mi történik a háttérben. Orbán sem akart nyilatkozni, azt mondta, ma a győriek mondanak véleményt, ő majd holnap.

Hát, minden eddiginél kényelmetlenebb lesz Zsoltinknak, ha netán Győr vagy más nagyváros bedőlne az ügyecskéje miatt.

Fotó: Facebook

Itt léphetsz be a Boldogulj Győrben Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljgyorben@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr6615221056

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása