BRUTÁLISAN NEKIRONTOTT A FIDESZ LAPJA BORKAINAK: Nem aludhat nyugodtan a győri polgármester
2019. október 14. írta: Smitt Róbert Író

BRUTÁLISAN NEKIRONTOTT A FIDESZ LAPJA BORKAINAK: Nem aludhat nyugodtan a győri polgármester

borkai_zsolt-azt_hittemvege.jpg

Borkai Zsolt nyert Győrben, újra polgármester lesz, de nem aludhat nyugodtan. Már csak azért sem, mert ma korán reggel nagyon keményen nekirontott a Fidesz pártlapja, és egy névtelen szerző véleménycikkben leírta azt, amit sokan látnak, bizony Borkai szexbotránya miatt vesztett hatalmas pozíciókat a kormánypárt. Nem lennék most a győri polgármester helyébe az biztos, és az is biztos, hogy ilyen cikkek nem véletlenül születnek.

“Borkai ugyan győzött, de térben és talán időben is korlátozott e győzelem. Győrben ugyanis – az előző két önkormányzati választáshoz képest jóval kisebb különbséggel – az első helyen végzett, de ezúttal érdemes idéznünk Orbán Viktor miniszterelnököt, aki kérdésre válaszolva kijelentette: vasárnap a győriek mondanak véleményt Borkairól, hétfőn pedig ő. Tegnap azonban, ha áttételesen is, valószínűleg az egész ország népe alkotott ítéletet Borkai Zsoltról, illetve a róla készült felvételek gerjesztette botrányról. Budapestre, Tarlós Istvánra, a kerületekre, további nagyvárosokra szállhatott vissza ez az ítélet; roppant igazságtalanul, hiszen, ha valaki, Tarlós István volt az, aki egyértelműen kinyilvánította, hogy Borkai helyzete tarthatatlan, le kellene mondania. A sors, illetve a választási irracionalitás fintora, hogy hétfőn mégis Borkai Zsolt ébred polgármesterként, nem Tarlós István” -írták, majd pár sorral lejjebb pedig:” Az bizonyos, hogy a kormánypártoknak le kell vonniuk a Borkaihoz fűződő botrány tanulságait.”

Mindezekből logikusan az következne, hogy Borkai Zsolt nem lesz sokáig polgármester Győrben, valószínűleg a Fidesz boszorkánykonyhájában már erősen dolgoznak rajta, miként radírozzák majd ki a polgármesteri székből. Ráadásul a sajátjai.

Itt léphetsz be a Boldogulj Győrben Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljgyorben@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr5215222072

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása