GLÁZERÉK ÚJRA AKARJÁK SZÁMOLTATNI A SZAVAZÓLAPOKAT GYŐRBEN
2019. október 14. írta: Smitt Róbert Író

GLÁZERÉK ÚJRA AKARJÁK SZÁMOLTATNI A SZAVAZÓLAPOKAT GYŐRBEN

glazer.png

Glázer Tímea szerint tartozik ennyivel a választópolgároknak. Fideszes kihívója, Borkai Zsolt több mint 600 szavazattal győzött.

Elsősorban a polgármesteri és néhány körzetben a képviselőjelölti szavazólapjának újraszámlálását fogja kezdeményezni a győri ellenzék – jelentette be a DK, az MSZP, a Momentum, az LMP és a Jobbik alkotta összefogás két képviselője sajtótájékoztatón hétfőn Győrben.

Glázer Tímea, a DK győri szervezetének elnöke felidézte, hogy Borkai Zsolt és közte mindössze 641 szavazat volt a különbség, miközben 1381 érvénytelen szavazatot regisztráltak.

Meglátása szerint tartozik annyival a választópolgárainak, hogy kezdeményezi a polgármesteri szavazatok újraszámlálását, emellett néhány olyan választókörzetben is, amelyben szoros eredmény született.

(mti)

Fotó: Facebook

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Győrben Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljgyorben@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr9615222504

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása