LÁTVÁNYÁSONAN BORKAIRA HÚZZÁK A VÁLASZTÁSI VERESÉGET : A szexbortány a legrosszabbkor jött
2019. október 14. írta: Smitt Róbert Író

LÁTVÁNYÁSONAN BORKAIRA HÚZZÁK A VÁLASZTÁSI VERESÉGET : A szexbortány a legrosszabbkor jött

borkai_1.jpg

A Borkai-ügy a legrosszabbkor jött a kormányoldalnak, Budapesten és a nagyvárosokban e miatt estek vissza, ebből le kell vonni a konzekvenciákat - mondta Deák Dániel, a XXI. Század Intézet vezető elemzője az M1 aktuális csatornán hétfő reggel.

Deák Dániel szerint a kormányoldal visszaesésének több oka is lehet: miközben a Borkai-botrány elbizonytalaníthatta a szimpatizánsok egyik részét, mások viszont lehet, hogy épp azért nem mentek el, mert elbizakodottak voltak és biztosra vették Tarlós István győzelmét.

Hiába volt több szimpatizánsa a Fidesz-KDNP által támogatott főpolgármesternek, ha az ellenzék a fővárosban el tudta érni, hogy inkább az ellenzéki választók menjenek el szavazni. Az ellenzéknek szerencséje volt a politikai napirend alakulásával, a Borkai-botrány kipattanásával - értékelt a szakértő.

Deák Dániel úgy vélekedett, hogy az ellenzéki egység megbomlik. Gyurcsány Ferenc a választási eredménytől nem volt annyira lelkes; Karácsony Gergely és az MSZP-Párbeszéd megerősödhet, és akkor harcba indul a vezető szerepért a DK-val szemben, miközben a Jobbik és az LMP várhatóan eljelentéktelenedik.

(mti)

A fotó illusztráció

Itt léphetsz be a Boldogulj Győrben Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljgyorben@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr215222384

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása