VISZLÁT BORKAI, MÉG MA KIVÁGJÁK A FIDESZBŐL GRUPPEN MORGENT? Ha nem távozik Önként
2019. október 14. írta: BoldiG

VISZLÁT BORKAI, MÉG MA KIVÁGJÁK A FIDESZBŐL GRUPPEN MORGENT? Ha nem távozik Önként

borkai_zsolt-ugyisrohadanarancs.jpg

Még a győzelem sem mentheti meg Borkai Zsoltot, Győr régi-új polgármesterét.

Állítólag válaszút elé állították, vagy magától kilép, ha pedig nem akkor már ma kizárhatják soraikból, írja az atv.hu.

A portál több magasrangú kormánypárti politikusra hivatkozik, a legfontosabb indok, hogy ne eszkalálódjon a probléma, a párt rövidre szeretné zárni az ügyet.

Különösebb indok nem kell hozzá, a nyugodtan mondható, hogy világhírt hozó szexorgiás videókat mindenki látta. Hiába választották újra Győr polgármesterévé, egész egyszerűen méltatlanná vált a tagságra.

Borkai függetlenként maradhat polgármester, ráadásul az alkotmányos szabályok szerint nem is lehet fél évig új polgármester-választást kiírni.

Az atv forrása azt mondta, hogy a Fidesz-KDNP fél év vagy háromnegyed év alatt fel tud építeni olyan fideszest, aki győzni tud majd Győrben egy új polgármester-választáson.

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Győrben Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljgyorben@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr5215222644

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása