EZT A GYŐRI, SZÓRAKOZÓHELYI HUSÁNGOT SEGÍTSEN ELKAPNI! Leverte a vitapartnerét
2019. október 30. írta: BoldiG

EZT A GYŐRI, SZÓRAKOZÓHELYI HUSÁNGOT SEGÍTSEN ELKAPNI! Leverte a vitapartnerét

garazda-gyor20191006-01.jpg

A győri rendőrök a lakosság segítségét kérik, ugyanis keresnek egy eddig ismeretlen embert, aki ellen súlyos testi sértés gyanúja miatt indítottak eljárást.

A rendelkezésre álló adatok szerint a képeken látható ismeretlen férfi október 6-án hajnali fél négykor, Győr egyik ismert szórakozóhelyén bántalmazta vitapartnerét, aki a bántalmazás következtében súlyos sérülést szenvedett. 

Az elkövetőről a biztonsági kamerák felvételt készítettek.

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható fiatal férfit felismeri, személyazonosságával vagy tartózkodási helyével, illetve a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Győri Rendőrkapitányságon, illetve névtelensége megőrzése mellett hívja a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es hívószámon vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámát, illetve a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét.

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Győrben Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljgyorben@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr3115272676

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása