KÖZÉPISKOLÁBA FELVÉTELIZIK A GYEREK GYŐRBEN? Így rangsorolhatják őt az intézmények
2019. október 31. írta: Smitt Róbert Író

KÖZÉPISKOLÁBA FELVÉTELIZIK A GYEREK GYŐRBEN? Így rangsorolhatják őt az intézmények

kozepifelv.jpg

Hamarosan kezdődik a nagy felvételi hajrá, ugyanis a héten nyilvánosságra hozták a 2020-as középiskolai írásbeli felvételi jelentkezési lapját. Így készülhettek a vizsgákra.

A felkészülés legjobb módja az, ha megoldjátok a korábbi évek feladatlapjait: ezeket - a megoldókulcsokkal együtt - itt, az Oktatási Hivatal honlapján találjátok.

A középiskolai felvételi során a középfokú iskolák háromféle módon rangsorolhatják a jelentkezőket: vagy csak az általános iskolai tanulmányi eredményeket veszik figyelembe, vagy a tanulmányi eredményeket és a központi írásbeli felvételi pontszámát, vagy a tanulmányi eredményeket, a központi írásbeli vizsga és a szóbeli eredményeit. A pontszámítási szabályokról itt olvashattok részletesen.

A jelentkezési lapot és a szabályokat itt nézhetitek meg:

(eduline)

A fotó illusztráció

Itt léphetsz be a Boldogulj Győrben Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljgyorben@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr6315275430

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása