DURVA RABLÓT KERESNEK A GYŐRI RENDŐRÖK! Lesokkolta és kirabolta a fiatal biciklis lányt
2019. november 08. írta: BoldiG

DURVA RABLÓT KERESNEK A GYŐRI RENDŐRÖK! Lesokkolta és kirabolta a fiatal biciklis lányt

kerekparut-este-gyor-rablografikaval.jpg

A győri rendőrök a lakosság segítségét kérik annak az ismeretlen férfinak az azonosításához, aki bántalmazott egy kerékpárost, majd elvette tőle az értékeit.

Rablás miatt indítottak nyomozást ismeretlen férfi tettes ellen, aki szeptember 16-án 17 óra 30 perc és 17 óra 40 perc között Győrben, a Bárka utcai kerékpárúton robogójával utolért egy bicikliző fiatal lányt, akit egy elektromos sokkolóval lesokkolt, majd több alkalommal megütötte, és elvette tőle a telefonját, valamint fülhallgatóját.

A tanúkihallgatások eredményeként a rendőrség grafikai rajzzal rendelkezik a feltételezett elkövetőről.

rablo-gyor-0916.jpg

Személyleírása: az ismeretlen 40 év körüli férfi, körülbelül 175 centiméter magas. Haja rövid, elől kicsit hosszabb, barna színű.

A rendőrség kéri, hogy aki a férfit felismeri, személyazonosságával vagy tartózkodási helyével, illetve a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Győri Rendőrkapitányságon, illetve névtelensége megőrzése mellett hívja a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es hívószámon vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámát, illetve a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét.



Itt léphetsz be a Boldogulj Győrben Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljgyorben@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr6915297010

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása