HA EZT BEVEZETI AZ ALDI, IMÁDNI FOGJÁK A GYŐRIEK! Új típusú kampány jöhet
2019. november 10. írta: BoldiG

HA EZT BEVEZETI AZ ALDI, IMÁDNI FOGJÁK A GYŐRIEK! Új típusú kampány jöhet

aldi_gyor.jpg

A német Aldi áruházlánc újfajta reklámkampányt indított Lengyelországban: bevonja vásárlóit a termékei tesztelésébe - adta hírül a  gazeta.pl. nyomán a napi.hu

A kampány pár hete kezdődött, a diszkontlánc honlapján megnyitottak egy felületet, amelyen a vásárlók jelentkezhettek a tesztelésben való részvételre. A cég ezután kiválasztotta közülük azokat, akik ingyen termékcsomagokat kaptak.

Ez követően a kapott árukról kellett elmondani a véleményüket. Az első kampány már lezajlott, meg lehet keresni az Aldi oldalán, mely termékek nyerték el a legjobban a kipróbálók tetszését. Most a második fordulóhoz keresik a résztvevőket. A jó minősítést kapó termékek azonnal előkelő helyre kerülnek az áruházak polcain.

A kezdeményezés annyiban nem új, hogy Lengyelország legnagyobb kereskedelmi lánca, a portugál tulajdonban lévő Biedronka 2014-ben már lezavart egy ilyen kampányt. Akkor a tesztekben 500 vásárló vett részt. 

Itthon biztosan imádnánk az ilyen akciókat, mert az ingyen terméknél semmmit sem szeretünk jobban.

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Győrben Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljgyorben@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr3715299694

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása