HOLNAP HATALMAS RAZZIA LESZ GYŐRNÉL IS A VASÚTON! Összehangolt akció reggeltől
2019. november 12. írta: BoldiG

HOLNAP HATALMAS RAZZIA LESZ GYŐRNÉL IS A VASÚTON! Összehangolt akció reggeltől

railpol_police-hu.jpg

A magyar rendőrség egységes nemzetközi művelet keretében végez fokozott ellenőrzést a vasúti biztonság érdekében - adta hírül a police.hu

A RAILPOL (Vasúti Rendőrségek Európai Szervezete) által koordinált 18. Rail Action Day 24 Blue elnevezésű akció során az abban részt vevő szervek november 13-án 7 órától  14-én 7 óráig végeznek fokozott ellenőrzést.

Az akció célja elsősorban – kiemelten a nemzetközi – személyszállító vonatok rendőri ellenőrzése, az utasok és a jegyvizsgálók sérelmére elkövetett jogsértések megelőzése, megszakítása (fokozott figyelmet fordítva a közfeladatot ellátó-, illetve a hivatalos személy elleni erőszak elkövetésének megelőzésére és megakadályozására). Az ellenőrzés kiterjed továbbá a fémlopások megelőzésére, az illegális migráció és ahhoz kapcsolódó más jogellenes cselekmények elleni hatékony fellépésre, illetve a vasúti kocsikat károsító garázda cselekmények megelőzésére, felderítésére.

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Győrben Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljgyorben@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr2915303484

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása