GYŐRBEN A KÖRÖZÖTTEK KÖZTÜNK JÁRNAK: Tegnap egy áruházban kapcsoltak le egyet
2019. november 15. írta: Smitt Róbert Író

GYŐRBEN A KÖRÖZÖTTEK KÖZTÜNK JÁRNAK: Tegnap egy áruházban kapcsoltak le egyet

ihgazoltat.jpg

A győri járőrök tegnap délután egy áruház területén igazoltattak egy 37 éves helyi lakost, akiről megállapították, hogy ellene a Győri Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja elfogatóparancsot adott ki. A járőrök a körözöttet elfogták és a helyi rendőrkapitányságra előállították, majd őrizetbe vételét követően a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság fogdájára vitték.

A fotó illusztráció

Itt léphetsz be a Boldogulj Győrben Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljgyorben@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr3415307550

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása