A GYŐRI FIDESZES BORKAI PÓTLÓ: Bekaphatjátok a Dr.Dézsit, ti is szeretni fogjátok
2019. november 16. írta: BoldiG

A GYŐRI FIDESZES BORKAI PÓTLÓ: Bekaphatjátok a Dr.Dézsit, ti is szeretni fogjátok

drdezsi-gyor-tablettaval.jpg

"Stílusosan" mehetne a polgármesteri teendők átadás-átvétele ha a legfrisebb fideszes jelöltet választanák a győriek a januárra kitűzött választáson.

Saját márkás rágótablettákkal kereskedik a Fidesz győri polgármester-jelöltje, aki amúgy a helyi kórház kardiológusa. Meglehetősen jól megy a bolt neki - írta meg a napi.hu.

Nem tudni a párthűség volt előbb, vagy már előtte is narancsízű étrend-kiegészítő rágótablettában gondolkodott a Fidesz győri polgármester-jelöltje, Dézsi Csaba András. Ő egyébként ismertségét a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórházban betöltött kardiológus osztályvezetői pozíciójának köszönheti, illetve a hozzávezető szakmai életútjának.

Ettől függetlenül a fent említett rágótablettát megvehetik az érdeklődők a drdezsi.hu webáruház oldalán. Az ottani leírás szerint a saját márkanév alatt futó készítmények leginkább sima magnéziumot, B6 és E-vitamint és Q10 koenzimet tartalmaz. 

Minden esetre webáruházában kétféle, prémium minőségű tablettát lehet vásárolni: a májat védő, C-vitamint és articsókát is tartalmazó tabletta 5800 forintba kerül, a szív védelmére alkalmas tabletta pedig 4900 forintba. 

Ha viszont valaki egy kis kultúrára vágyik, akkor abból is kaphat egy szeletet, ugyanis itt még egy, Dr. Dézsi által írt mesekönyvet is meg lehet vásárolni, amit a kardiológus maga írt, a címe: Gerzson és Panka kalandjai, mindössze szolid 4 ezer forintért.

A Dézsi Csaba által tulajdonolt Heart Care Kft. tavaly 40,6 millió forint árbevétel mellett 25 millió forint profitot ért el, és évről évre egyre jobban teljesít. A hvg.hu cikke szerint a Fidesz győri nagy öregjei közé tartozik: 1994 óta a párt önkormányzati képviselője. 2006 előtt meghatározó tagja volt a helyi Fidesznek, két évig volt a párt helyi elnöke is, de Borkai Zsolt érkezése után kiszorult korábbi erős pozíciójából, és ciklusok óta érdemi befolyás nélkül, mezei képviselőként ül a képviselő-testületben.

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Győrben Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljgyorben@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr8115309110

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása