GYŐRBE IS EZÉRT KELLETT MODERN FOCISZENTÉLY!  Ne kórházba, meccsre járjon
2019. november 17. írta: Smitt Róbert Író

GYŐRBE IS EZÉRT KELLETT MODERN FOCISZENTÉLY! Ne kórházba, meccsre járjon

be_lepteto.jpg

Bevalljuk, eddig nem értettük ezt a stadionlázat, amely szinte felperzselte az országot. 

De rájöttünk, megvilágosodtunk, komolyan, olyan érzés volt, mintha üstökös robban volna a fejünkben. Megvilágosodva pedig tudjuk, hogy miért perzselte fel Győrt is.

Ugyanis kedves hölgyeim és uraim a stadionépítés nem más, mint az egészségügyi helyzet korszerű, 21. századi megoldása! Eddig teljesen félreértettük a miniszterelnököt és delejes népét, most már tudjuk, igaza, igazuk van, mikor annyira nyomják ezt a egészet.

Gondoljanak csak bele, egy olyan egészségügybe, ahol nincsenek várólisták, nem kell hónapokat várni a vizsgálatokra, csupán egy dolga van a polgárnak, el kell menni egy meccsre, az mindegy, hogy jó, vagy rossz, csak menjen el. Foci vagy kézi, esetleg más, az mindegy is, de a legjobb azért a foci. 

És itt jön a csavar, a beléptetésénél az ellenőrző kapukra különböző test-szkennert, CT-t, röntgent telepítenek, és amikor átmegy rajta a szurkoló és már át is világítják. 

Ha van valami probléma esetleg, mondjuk pirosan világít vagy rezeg, ilyesmik. Az ember akkor rögtön meg is kapja a lelelet, papíron vagy lemezre kiírva. Egy kisebb orvosi- team azért ott van, ha nagyon súlyos az eset, őt azonnal ellátják. Na, milyen? Ugye, hogy lélegzetelállító?  Tényleg nem kell ide annyi orvos meg egészségügyi szakember, egyszerűen csak meg kell reformálni a meccsre járást. Amikor nincs meccs, akkor meg sportolhatnak ott az emberek, és mindenki boldog. Minél nagyobb vagy modernebb a stadion, annyival több beteget lehet majd diagnosztizálni. Azt hiszem, tényleg ez a jövő!

 

A fotó illusztráció

Itt léphetsz be a Boldogulj Győrben Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljgyorben@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr9515309660

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása