TELJESEN ÁTALAKÍTJÁK A GYŐRI EGYETEM PARKOLÁSI RENDSZERÉT: Zárt és nyitott parkolókat is építenek
2019. november 24. írta: Smitt Róbert Író

TELJESEN ÁTALAKÍTJÁK A GYŐRI EGYETEM PARKOLÁSI RENDSZERÉT: Zárt és nyitott parkolókat is építenek

gyori_e_park.jpg

Teljesen átalakítják a győri egyetem parkolási rendszerét, több parkoló lesz az intézmény területén.

Az új tanévtől kezdetét veszi az Egyetemi Parkolórendszer átalakítása, mely nagyban megváltoztatja majd az egyetemi polgárok parkolási lehetőségeit.

A parkolási rendszer teljesen átalakításra kerül az Egyetem területén. Kialakításra kerülnek zárt, illetve nyitott parkoló területek. Az elzárt területeket sorompók védik majd, míg a nyitott parkolóhelyek fizetőssé válnak, hasonlóan mint a város más fizetős parkolózónáiban.

Részletesen a változásokról a közelmúltban módosított parkolási szabályzatban olvashat: https://parkolas.sze.hu/assets/doc/parkolok_hasznalati_rendje.pdf

Az új rendszer bevezetésével elsőként a parkolási jogosultság igénylésének felülete változik meg az alábbiak szerint:

Hallgatói parkolási jogosultság igénylésének menete:

User.sze.hu oldalon történő regisztráció/belépés után szükséges megigényelni hallgatói kártyáját, amennyiben még nem rendelkezik vele.

A kártya kézhezvételét követően a user.sze.hu oldalon vagy a parkolas.sze.hu oldalon keresztül szükséges megigényelni a parkolási jogosultságot a sorompóval zárt területekre (P2 és P3). Levelezős hallgatóink a hétvégi oktatásra kijelölt napokra kaphatnak jogosultságot a P1, P2 és P3 zárt parkolókba.

A jogosultsághoz kötelező rendszámot rögzíteni, mely félévente egyszer változtatható. A jogosultság csak a megadott rendszámú gépjárművel használható!

Alkalmazotti parkolási jogosultság igénylésének menete:

Alkalmazotti kártya igénylése személyesen a Hallgatói Informcáiós és Szolgáltató Központban (AKIK tér - pult)

Alkalmazotti kártya kézhezvétele után a parkolas.sze.hu oldalra való belépés szükséges a dolgozói azonosítót beírva,

Belépést követően a jogosultság megigényelhető a P1, P2 és P3 sorompóval elzárt területre,

A jogosultság igényléséhez kötelező legalább 1 rendszámot rögzíteni (rögzíteni legfeljebb 2 rendszámot lehet), mely félévente egyszer változtatható. A jogosultság csak a megadott rendszámú gépjárművekkel használható!

Az új igénylési felület elérhető a parkolas.sze.hu oldalon, a korábban megszokott kartya.sze.hu oldalon található igénylési űrlapok megszűnnek és átirányításra kerülnek az új felületre- írja az egyetem az oldalán.

 

Fotó: győrplusz

Itt léphetsz be a Boldogulj Győrben Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljgyorben@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr2615322250

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása