HATALMAS BAJ VAN? Beszakadt a Facebook, akadozik az Instagram és a Messenger is
2019. november 28. írta: Smitt Róbert Író

HATALMAS BAJ VAN? Beszakadt a Facebook, akadozik az Instagram és a Messenger is

facebook_1.jpg

Világszerte komoly gondok jelentkeztek a Facebook és a hozzá szorosan kapcsolódó Instagram működésében.

Magyar idő szerint csütörtökön délután 3 óra körül történt valami a Facebookon, egy órával később pedig már kritikussá vált a probléma, amely miatt sokan nem tudják használni a Facebookot és az Instagramot. Vannak, akik csak bizonyos funkciókat nem érnek el – például nem tudnak új bejegyzést közzétenni –, mások be sem tudnak lépni a két szolgáltatás felületére.

A DownDetector státuszfigyelő oldal szerint a gond globális: az Egyesült Államok mellett Európa, sőt még Ázsia felhasználóinál is jelentkezik.

A felhasználói jelzések alapján úgy tűnik, bár a Messengerre kevesebben panaszkodnak, némi probléma az üzenetküldéssel is akad.

A Facebook-ökoszisztéma saját státuszfigyelő oldalán egyelőre nem jeleznek problémát.

(hvg)

A fotó illusztráció

Itt léphetsz be a Boldogulj Győrben Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljgyorben@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr8815329548

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása