DÖBBENET MENNYI IDŐ ALATT LEÉG EGY LAKÁS A KARÁCSONYFÁTÓL! Ki tudsz menekülni?
2019. november 29. írta: BoldiG

DÖBBENET MENNYI IDŐ ALATT LEÉG EGY LAKÁS A KARÁCSONYFÁTÓL! Ki tudsz menekülni?

karacsonyfatuz.jpg

Mielőtt azt hinné valaki, hogy ez valami trükkfelvétel, sajnos ki kell ábrándítsuk! 

Alább látható egy döbbenetes videó mely megmutatja, hogy mekkora bajt okozhat a karácsonyfa, ha nem figyelünk oda eléggé. 

Szakemberek megmérték, hogy milyen gyorsan kezd el égni a fa, és azt is megtekinthetjük, hogy mekkora pusztítást végez pillanatok alatt a lakásban. 

Azt fontos hozzátenni, hogy 

AMIKORRA KIÉRNEK A TŰZOLTÓK, SOK ESETBEN CSAK MENEKÜLNI VAN IDŐD!

A videóban arra figyelmeztetünk, hogy lehetőség szerint próbáljuk meg nedvesen tartani a fenyőt lakásban, ne hagyjuk kiszáradni a karácsonyfát, mert komoly gond lehet, ha felgyullad. A karácsonyfatüzek többsége egyébként január első napjaiban történik, amikor a fák már teljesen kiszáradtak, így a tűleveleik hamarabb lángra kapnak, mint a frissen kivágott fenyőfa.

Sajnos az a legrosszabb, hogy a legtöbb esetben nem marad időnk a reagálásra, így mire tennénk valamit, már túl késő. A száraz részek begyulladása után a tűz hamar eléri az ágak és tűlevelek belsejében található illóolajokat és cellulózt, 

A FA TULAJDONKÉPPEN FELROBBAN!

Érdemes megnéznie mindenkinek ezt a megdöbbentő videót, mindössze másfél perces, de nagyon sokatmondó! 

Természetesen ezt azért tettük közzé, hogy mindenkinek legyen szép karácsonya, a fákra pedig nagyon vigyázzatok! 

( - agraroldal - )

 

 

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Győrben Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljgyorben@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr1615330896

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása