HIÁBA TILTOTTÁK EL A GYŐRI FAZONT KÁBSZERES VEZETÉS MIATT! Újra elkapták miatta
2019. november 29. írta: BoldiG

HIÁBA TILTOTTÁK EL A GYŐRI FAZONT KÁBSZERES VEZETÉS MIATT! Újra elkapták miatta

rendorseg-autoajto.jpg

Drog hatása alatt állt, és kábítószergyanús anyagot rejtett a ruházata annak a győri férfinak, akit tegnap délután kaptak el a helyi zsaruk.

Sima közlekedésrendészeti ellenőrzésnek indult, amikor a rendőrök egy Audi típusú személyautót állítottak meg Győr belterületén. A 28 éves férfi az egyenruhásoknak elmondta, hogy nem rendelkezik érvényes vezetői engedéllyel. Az intézkedők az adatainak ellenőrzése során megállapították, hogy a férfit a hatóságok korábban már eltiltották a vezetéstől, akkor is bódult állapotban elkövetett járművezetés vétsége miatt. A sofőr azt is elismerte a helyszínen, hogy a nap folyamán kábítószert fogyasztott.

A járőrök B. Rolandot az elfogását követően előállították a helyi rendőrkapitányságra, ahol a vele szemben alkalmazott drogteszt pozitív eredményt hozott amfetaminra, metamfetaminra és THC-ra.  Az előállító helyiségben történő ruházatátvizsgálás során a férfi alsónadrágjába rejtve két alufólia csomagot találtak a rendőrök, amelyekben kábítószergyanús növényi származék volt.

A győri nyomozók B. Rolandot gyanúsítottként hallgatták ki, kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt, továbbá az eltiltás hatálya alatt történő vezetés miatt külön eljárás indul ellene.

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Győrben Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljgyorben@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr8415330238

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása