Nézd meg, felismered valamelyiket? Lopott bicikliket foglaltak le a győri rendőrök!
2017. június 25. írta: BoldiG

Nézd meg, felismered valamelyiket? Lopott bicikliket foglaltak le a győri rendőrök!

kerekpar-lopott-gyor-0625-01.jpg

A rendőrök 2017. május 9-én egy folyamatban lévő nyomozás során házkutatást tartottak a győri gyanúsított otthonában.

Az intézkedés során egy ismeretlen eredetű biciklit és egy kerékpárvázat foglaltak le. A tárgyak - a rendelkezésre álló adatok szerint – bűncselekményből származnak, azok tulajdonjogát a gyanúsított nem tudta igazolni.

kerekpar-lopott-gyor-0625-02.jpg

kerekpar-lopott-gyor-0625-03.jpg

A kerékpár Mx Concept Balance típusú, a másik pedig egy McKenzie típusú váz.

kerekpar-lopott-gyor-0625-04.jpg

A rendőrség kéri, hogy a képeken látható kerékpár, illetve kerékpárváz tulajdonosai jelentkezzenek személyesen a Győri Rendőrkapitányságon (9024 Győr, Zrínyi út 54.) a tulajdonjogot hitelt érdemlően igazoló okirattal vagy számlával. A sértettek telefonon is tehetnek bejelentést a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjának 06-96-417-329-es hívószámán vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöld számán, illetve a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság is csatlakozott a BIKESAFE elnevezésű országos kerékpár-regisztrációs programhoz. A nyilvántartásba vett biciklik tulajdonosait a rendőrség azonosítani tudja és így visszaadni azokat a sértetteknek.

 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: szerkesztoseg@boldoguljgyorben.hu

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr9012618629

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása