Győri ZSARUK az ötödikek a BUDAPESTMAN verseny triatlon váltójában. Gratulálunk!
2017. augusztus 28. írta: BoldiG

Győri ZSARUK az ötödikek a BUDAPESTMAN verseny triatlon váltójában. Gratulálunk!

gyorirendorok-budapestman2017-police-hu.jpg

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság csapata is indult a „Budapestman 2017" elnevezésű triatlonversenyen.

A tegnap megrendezett rangos eseményen a versenyzők egyéni indulóként vagy váltóban 1500 métert úsztak, 40 kilométert kerékpároztak és 10 kilométer távolságot futottak.

Az úszásnak a kristálytiszta vizű, fehér-homokos parttal rendelkező Lupa-tó adott otthont, amely a nyár többi napján Budapest egyik legnépszerűbb nyíltvízi strandja.

A depózást követően a kerékpáros útvonalat a budai és a pesti rakpart nyújtotta panoráma – az Alagút, a Lánchíd, a Vár és a Parlament – tette felejthetetlenné, bár az élbolynak a nézelődésre nem sok ideje maradt.

Végül, de nem utolsó sorban a futópálya a zöld területben gazdag Városligeten vezet keresztül: elhalad a Vajdahunyad vára és a Széchenyi Gyógyfürdő mellett is. A befutóban a hősöket a Hősök tere várta.

A megyei rendőr-főkapitányságot ötfős csapat képviselte a megmérettetésen. Kiss Vivien r. törzsőrmester a hölgyek között egyéni indulóként az ötödik helyet szerezte meg, Bognár Zsolt r. főhadnagy szintén egyéniben - a kerékpárverseny közben elesett, de ennek ellenére versenyben maradt - a 23. helyen végzett. A Badis Anissza, Csavar András Lóránd r. őrnagy és Kovács Tibor alkotta trió „Zsaruk” néven váltó kategóriában ötödik helyezést ért el.

Gratulálunk nekik!

 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: szerkesztoseg@boldoguljgyorben.hu

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr6812785814

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása