A börcsi pulcsis fától garantáltan mosolyogni fog
2017. október 14. írta: Cseri Pali

A börcsi pulcsis fától garantáltan mosolyogni fog

pulcsi_fa_2.jpg

Börcsön fontos a mosoly, az itt lakók pulcsis fával üzennek hadat a depressziónak. Már második éve díszítik a fát  azzal a céllal, hogy a szürke téli napokon is jókedvre derítse aki ránéz.

pulcsi_fa3.jpg

“Az iskola előtti fa van felöltöztetve, a gyerekek nagyon szeretik. Igazából melegséget, szeretetet, az egymásra való odafigyelést szimbolizálja... Érdemes megnézni, nagyon látványos, közvetlen a Mezítlábas parkunk mellett, az iskola előtt található. Tavaly az én ötletem volt ez a fa, úgy gondolom nem mindig a méregdrága dolgok teszik boldoggá az embereket. Aki arra jár, garantáltan jókedvre derül, egy pillanatra elfelejtheti búját-baját..” - mondja Sándorné Giczi Klára ötletgazda.

Címlapfotó: Facebook

 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: szerkesztoseg@boldoguljgyorben.hu

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr512974432

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása