Igazi morál-huszár: Közel kilenc milla értékben lopta meg a munkáltatóját  a győri fér
2018. január 20. írta: Cseri Pali

Igazi morál-huszár: Közel kilenc milla értékben lopta meg a munkáltatóját a győri fér

tolvaj_4.jpg

Közel kilenc millió forint értékben lopott el készpénzt és arany ékszereket egy győri férfi a munkaadójától. A pápai nyomozók őrizetbe vették.

A győri sértett 2017. december 15-én reggel értesítette a rendőrséget arról, hogy a pápai piac területén leparkolt gépkocsijából eltűnt a kézitáskája, amelyben több millió forint értékű készpénzét és arany ékszereit tartotta. A pápai rendőrök azonnal adatgyűjtésbe kezdtek, majd 2018. január 17-én győri otthonában elfogták az 52 éves román állampolgárságú O. Jánost, aki a bűncselekmény elkövetésének idején a sértett sofőrjeként tartózkodott a helyszínen. A férfi győri lakásában, továbbá két debreceni ismerősénél is házkutatást tartottak 2018. január 17-én a nyomozók, amelynek során közel hét millió forint értékben foglaltak le készpénzt és ékszereket, valamint olvasztott nemesfémet, amelyeket O. János helyezett el az adott ingatlanokban, vagy adott ajándékba ismerősének.

A román állampolgárságú férfit – őrizetbe vétele mellett - gyanúsítottként hallgatták ki jelentős értékre elkövetett lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt, majd előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására, melyet az illetékes bíróság 2018. január 19-én elrendelt.

 

Címlapfotó: police.hu

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: szerkesztoseg@boldoguljgyorben.hu

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr6813589997

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása