MOST AKKOR RENDEZZÜNK A TOLVAJOKNAK OLIMPIÁT GYŐRBEN? Most éppen színesfémtolvajokat fogtak!
2018. június 21. írta: Cseri Pali

MOST AKKOR RENDEZZÜNK A TOLVAJOKNAK OLIMPIÁT GYŐRBEN? Most éppen színesfémtolvajokat fogtak!

bilincs_1.jpg

A Győri Rendőrkapitányság járőrei egy vagyonvédelmi cég munkatársainak segítségével tetten értek és elfogtak két győri férfit.

A 19 és 28 éves elkövetők Győrben egy használaton kívüli épület tetejéről színesfém-lemezeket próbáltak meg ellopni 2018. június 19-én 12 óra körül. A lemezeket lefeszítették, majd azokat több darabra vágták fel. Lakossági bejelentésre a helyszínre érkező járőrök és a vagyonvédelmi cég alkalmazottai a bűncselekmény helyszínén elfogták a tolvajokat. A két férfit a Győri Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók lopás bűntette elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták őket.

(police)

 

A fotó illusztráció

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljgyorben@gmail.com

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr8914062261

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása