Iskolások az Audiban
2017. május 19. írta: Cseri Pál

Iskolások az Audiban

audi_hu.jpg

Több száz általános iskolás tanuló látogatta meg a közelmúltban az Audi Hungaria Oktatóközpontját. A Győrből és a régió településeiről érkezett felső tagozatosok megismerkedhettek olyan fontos autóipari szakmákkal, amelyek elsajátításával megalapozhatják a jövőjüket.

„Ahhoz, hogy felkészültek legyünk a jövő munkaerőpiaci kihívásaira, komplex duális oktatási rendszert alakítottunk ki, melyben szakembereink a legmodernebb technológiák alkalmazásával oktatják az autóipari szakmákat. Emellett azonban fontos számunkra az is, hogy idejekorán megszólítsuk a pályaválasztás előtt álló fiatalokat. Törekszünk arra, hogy már az általános iskolásokkal is megismertessük az autóipar és a szakmák világát és testközelből betekintést nyújtsunk az ahhoz kapcsolódó képzésbe", mondta el Dr. Knáb Erzsébet, az AUDI HUNGARIA Zrt. személyügyekért felelős igazgatósági tagja -írja a kisalfold.hu.

Az Oktatóközpontban a diákok számos képzésben használatos eszközt kipróbálhattak és természetesen betekintést kaptak a vállalat gyártó területeinek életébe is.

Az Audi Hungaria duális szakképzési rendszerében jelenleg évente mintegy 250 fiatalt képeznek 15 szakmában. Eddig összesen több mint 1800 tanuló tett sikeres vizsgát a duális szakképzési rendszerben, többségük a győri vállalatnál helyezkedett el.

Címlapfotó: audi.hu.

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr5512526131

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása