Felújított rendőrirodát adtak át Győrben
2017. június 14. írta: Cseri Pál

Felújított rendőrirodát adtak át Győrben

rendorirodaatadasgyorben-police-hu.jpg

A Belvárosban felújított objektum segíti a rendőrök hatékonyabb szolgálatellátását.

A Győri Rendőrkapitányság - a rendőri feladatok még hatékonyabb ellátása érdekében – rendőrirodát működtet a belvárosi Bajcsy-Zsilinszky úton. Az objektumot Győr Megyei Jogú Város Önkormányzatának támogatásával felújították.

A Belvárosi Rendőrirodát korszerű felújítása során ellátták olyan külső elektronikai eszközzel, aminek segítségével az állampolgárok - szükség esetén - közvetlenül kapcsolatba tudnak lépni a rendőrséggel. Annak érdekében, hogy a szolgálatot ellátó rendőrök minél hosszabb időt tölthessenek a területen, a számítástechnikai rendszerre telepítették a munkájukhoz szükséges programokat is, így lehetőségük lesz az irodából elvégezni adminisztratív feladataikat.

Az avatás lezárásaként a Győri Rendőrkapitányság járőrei átvették az irodát és ténylegesen is megkezdték rendőri feladataik ellátását.

Címlapfotó: police.hu

 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: szerkesztoseg@boldoguljgyorben.hu

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr7412593341

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása