Cornelia Grootra, az ETO irányítójára, műtét vár a napokban
2017. augusztus 13. írta: BoldiG

Cornelia Grootra, az ETO irányítójára, műtét vár a napokban

corneliagroot-gyorietokc-hu.jpg

Pár hetes kihagyás vár a Győri Audi ETO KC világklasszis játékosára. Az irányító hosszabb ideje bajlódik visszatérő mandulagyulladással, az orvosi beavatkozás sajnos elkerülhetetlen.

Nycke Groot mandulaproblémái nem új keletűek, azonban gyógyszeres kezelést követően sem enyhültek a tünetek. A teljes gyógyulása érdekében mihamarabb mandulaeltávolító műtétre van szükség, melyet jövő héten végeznek el.

A játékos már a Vasas elleni felkészülési mérkőzésen sem lép pályára. Lábadozása a beavatkozás komolysága miatt néhány hetet vesz igénybe, de amint állapota megengedi, egyéni edzésprogram alapján folytatja a munkát, hogy gyógyultan minél előbb visszatérhessen a csapathoz.

Jobbulást kívánunk Nycke, várunk vissza mihamarabb!

 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: szerkesztoseg@boldoguljgyorben.hu

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr9012742800

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása