Cserbenhagyás Győrben: amikor a fedélzeti kamera visszahozza az árát
2017. augusztus 17. írta: BoldiG

Cserbenhagyás Győrben: amikor a fedélzeti kamera visszahozza az árát

parkolo-csatanas-gyorbenkozlekedunk-hu.jpg

Ha már a XXI. században élünk, használjuk ki a technikai lehetőségeket, sokszor váratlan esetekben lehetnek segítségünkre.

Így járt az egyik Győrben Közlekedünk olvasó is:

"Sziasztok! Egy olyan esetet szeretnék elmesélni, amikor a fedélzeti kamera bőven visszahozta az árát. A Nádor-aluljáró melletti Lidl parkolójában álltunk, és bent vásároltunk. Mikor kijöttünk, egy emberke várt az autónál, azt mondta, hogy valaki nekiment, és elhajtott, de ő felírta a rendszámot. A cserbenhagyót így nem volt nehéz előkeríttetni a rendőrökkel, pár óra elteltével vissza is ért. Azt mondta, nem is vette észre, hogy nekiment az autónknak. Az esetet rögzítette a véletlenül bekapcsolva maradt fedélzeti kameránk, amire szerencsére nem volt szükség az eset tisztázására, hiszen a tag elismerte a felelősségét, a biztosítóval azóta rendeződött is az ügy. A felvételt így csak emlékként őriztem meg, gondoltam elküldöm nektek is, hogy lássátok, így néz ki az a koccanás, amit nem lehet észlelni..."

A videót ITT nézheted meg!

 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: szerkesztoseg@boldoguljgyorben.hu

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr1712756812

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Cserbenhagyás 2018.07.24. 11:58:18

A cserbenhagyás, valamint a segítségnyújtás elmulasztása bűncselekményt a legtöbben nem értelmezik jól, gyakran keverik a két bűncselekményt, holott óriási különbség van a két bűncselekmény között. A mai bejegyzésben a cserbenhagyás bűncselekmény elemz…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása