Mégsem listázzák kötelezően, aki lottózik
2017. szeptember 16. írta: Cseri Pál

Mégsem listázzák kötelezően, aki lottózik

szerencsejaek_nlcafe.jpg

Tegnap elterjedt, hogy a Szerencsejáték Zrt. vezérigazgató-helyettese szerint regisztrálni kell majd a cég játékaihoz egyfajta játékoskártyával, és sok száz ezret már meg is rendelt a cég.

A Szerencsejáték Zrt. aztán délután közleményben cáfolta mindezeket. Illetve azt mondta, hogy lesz ugyan  játékoskártya, de nem lesz kötelező, az regisztrál, akinek fontos, hogy az náluk tudják az adatait.

Egyfajta "kényelmi szolgáltatásnak" szánja a Szerencsejáték Zrt., és járnak majd mellé más játékok, hogy többet lehessen játszani. Vagy akár az ellentétük, azaz önkorlátozó funkció is.

Ráadásul azt is írták, hogy a hírekkel ellentétben egyetlen darab kártyát se rendeltek meg, még csak tárgyalgatnak róla. Az is szerepelt a hírben, hogy egy októberi kormányhatározatra várnak, de ezt is cáfolta a cég, szerintük egyetlen kormányhatározatot se érint majd az új kártyás regisztrációjuk.

 

Címlapfotó: nlcafe.hu

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: szerkesztoseg@boldoguljgyorben.hu Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr6212868466

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása