Négy és fél évet kaphat az a fogoly, aki meglépett a rendőrök mellől Győrben
2017. október 19. írta: Cseri Pál

Négy és fél évet kaphat az a fogoly, aki meglépett a rendőrök mellől Győrben

bilincs.jpg

A Győri Járási és Nyomozó Ügyészség a mai napon gyorsított eljárásban bíróság elé állítja azt a férfit, aki 2017. szeptember 12. napján a Győri Járásbíróságon fogolyszökést valósított meg.

A 33 éves terheltet korábban többszörös visszaesőként minősített rablás bűntette és más bűncselekmények miatt több mint 12 év fegyházbüntetésre ítélte a bíróság. A szabadságvesztés végrehajtása alatt állították őt elő a Győri Járásbíróságra tanúkénti kihallgatása érdekében.

A tanúvallomása megtétele után azonban – amíg az udvaron az őr mellett a szállító járműre várakozott – meglazította, majd levette a kezéről a bilincset és elfutott.

A terheltet nyolc nap múlva fogták el Győrben.

Az elkövető terhére rótt bűncselekmény büntetési tétele négy és fél évig terjedő szabadságvesztés, mivel azt többszörös visszaesőként valósította meg.

(ügyészség)

 

Címlapfotó: minuszos.hu

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: szerkesztoseg@boldoguljgyorben.hu

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr1713025418

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása