Ismét szemtanúk jelentkezését várják a győri rendőrök
2017. november 24. írta: Cseri Pali

Ismét szemtanúk jelentkezését várják a győri rendőrök

n3826975.jpg

Ismeretlen személy 2017. november 19 -én 18 óra 30 perc körül piros színű, feltehetően Citroën Xsara Picasso típusú személyautóval közlekedett Győrött a a Szent István úton, aTeleki utca felől az Aradi vértanúk útja irányába a külső balra kanyarodó forgalmi sávban. Közlekedése során szabálytalan sávváltást hajtott végre jobbra, az egyenesen haladó sávba. Az irányváltás során jobb elejével nekiütközik a mellette szabályosan haladó Daewoo típusú gépkocsi bal hátsó sárvédőjének. A balesetet követően a járművezetők nem tudtak egymással beszélni, az ismeretlen sofőr elhajtott.  

A baleset körülményeinek tisztázása érdekében a rendőrség tanúk jelentkezését várja személyesen a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (Győr, Zrínyi út 54. szám) vagy a 96/520-092-es, illetve 96/520-094-es telefonszámokon.

Címlapfotó: police.hu

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: szerkesztoseg@boldoguljgyorben.hu

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr7113364997

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása