Ön engedné, hogy a gyereke egy győri politikus előtt az utcán térdepeljen
2017. december 16. írta: BoldiG

Ön engedné, hogy a gyereke egy győri politikus előtt az utcán térdepeljen

gyerekek-terdeples-triotv-hu.jpeg

Már egy jó ideje elszaladt a ló a politikusokkal, mégpedig olyan gazos vidékre, ahol a morál fogalma ismeretlen.

A héten egy csepregi polgármester borzolta a kedélyeket azzal, hogy egy utcaátadó ünnepségen gyerekeket térdepeltett szalmára a hidegben. Gondolta ezt az autentikus népszokások jegyében, hát miért nem térdepelt le ő, ha már ennyire nagy híve a műfajnak.

Maga a közszemlén térdeplés is nagyon sötét időket hív elő az emberből, azért egy település első emberének ezt tudnia kellene. Bár a mostani kormány egyfolytában vazallusokat akar képezni még az iskolásokból is, úgy gondolta a polgi, a megalázást nem lehet elég korán kezdeni. És ha a szülők még asszisztáltak is neki, az már komoly társadalmi problémát mutat, és félelmet.

Amúgy sem értem, hogy mit keresnek egy politikai rendezvényen a gyerekek, mert bizony egy sima önkormányzati eseményből is azt csinálnak, van képük hozzá, pláne így a választások előtt. Egymást érik az ilyen-olyan átadók, mert mutatni kell ám, hogy mi vagyunk a faszagyerekek. Tovább megyek: Miért kell minden épület, vagy útátadó ünnepségen ott lenni a politikusnak, miért kell minden pillanatot torz ideológiával mérgezni. Avassa fel, aki megépítette, megtervezte, ha már annyira kell avatni.

De tényleg, hogy tud az az ember reggel a tükörbe nézni, aki nyilvánosan gyerekeket alázott meg. És hogy tudja azt mondani, hogy ezzel semmi baj sincsen, és hogy nem ő rendelte oda őket. Tényleg, ennyire lehet cinikus valaki?

Mennyire hihető, hogy az óvodások éppen beszélgettek egymás között, hogy te, tudtad, hogy utcaátadó van ma, nem megyünk térdepelni egy kicsit? Biztosan örülni fog a polgármester bácsi. De menjünk, szóljunk mindenkinek.

Azt hiszem, a politika ezzel elment a falig. Itt most megálljt kell parancsolni, morálisan mindenképpen.

címlap: triotv.hu

 

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: szerkesztoseg@boldoguljzugloban.hu

Követed már a Boldogulj Zuglóban oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: szerkesztoseg@boldoguljgyorben.hu

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr3013505817

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása