Elképesztő krimi: megtámadtak egy fiatal lányt hajnalban Győrben, elfogták a tettest
2018. február 10. írta: Cseri Pali

Elképesztő krimi: megtámadtak egy fiatal lányt hajnalban Győrben, elfogták a tettest

gyori_tamadas.jpg

A győri rendőrök elfogtak egy férfit, aki a hajnali órákban megtámadott egy fiatal lányt Győrben.

Győrben az egyik szórakozóhely előtt intézkedtek a rendőrök 2018. február 10-én a hajnali órákban, amikor hangos női sikítást hallottak a közelből. A járőrök azonnal futva elindultak a hangforrás irányába és a távolban két személyt vettek észre. Amint közelebb értek látták, hogy egy férfi, egy fiatal lányt tart lefogva. A lány sikoltozva próbált szabadulni támadója szorításából. A rendőrök rákiáltottak a férfira és felszólították a cselekményének abbahagyására, azonban a támadó a lányt ellökte és futva elmenekült a helyszínről. Az egyik járőr a sértetthez rohant, míg a másik két rendőr a menekülő férfi után szaladt. Többször megállásra szólították fel, de a támadó ennek nem engedelmeskedett. A rendőrök a férfit rövid időn belül utolérték, elfogták és a rendőrkapitányságra előállították. A sértettet a mentők kórházba vitték.

A Győri Rendőrkapitányságon a nyomozók a 27 éves férfi ellen - őrizetbe vétele mellett - szexuális erőszak bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást. A gyanúsított kihallgatása jelenleg is tart.

 

Címlapfotó:police.hu

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: szerkesztoseg@boldoguljgyorben.hu

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr2413652524

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása