Micsoda bátor férfi, ugye? A hajánál fogva vonszolta végig az élettársát egy buszon Győrben
2018. február 24. írta: Cseri Pali

Micsoda bátor férfi, ugye? A hajánál fogva vonszolta végig az élettársát egy buszon Győrben

hajanal.jpg

A Győr Járásbíróság nyomozási bírája az elsőfokú bíróságnak a tárgyalás előkészítése során hozott határozatáig, de legfeljebb egy hónapi időtartamra elrendelte annak a gyanúsítottnak az előzetes letartóztatását, aki nemrégiben a hajánál fogva vonszolta élettársát egy buszon.

A bíróság a megalapozott gyanú fennállását megállapította és a legsúlyosabb kényszerintézkedés elrendelését indokoltnak látta figyelemmel a tanúk befolyásolásának veszélyére, valamint arra, hogy szabadságvesztéssel büntetendő bűncselekmények miatt folyamatban lévő büntetőeljárás hatálya alatt újabb szabadságvesztéssel büntetendő cselekmény elkövetésével gyanúsítható megalapozottan.

A bíróság álláspontja szerint ez utóbbi körülmény a bűnismétlés veszélyének fennállását is megalapozza egyben, ezért az előzetes letartóztatás elrendelése indokolt a gyanúsítottal szemben.

A döntés nem jogerős, a gyanúsított védője fellebbezést jelentett be.

A gyanúsított az előzetes letartóztatást elrendelő határozat indokolása közben önmagának testi sérülést okozott, ezért hozzá a bíróság mentőt hívott, akik a sérüléseit ellátták.

(bíróság)

A kép illusztráció

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: szerkesztoseg@boldoguljgyorben.hu

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr9113694020

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása