Borkaiék beismerték, hogy kritikán aluli a helyi buszközlekedés, ezért a mai rendkívüli ülésen elfogadták: Fél évig ingyenes lesz a tömegközlekedés Győrben
2018. április 01. írta: BoldiG

Borkaiék beismerték, hogy kritikán aluli a helyi buszközlekedés, ezért a mai rendkívüli ülésen elfogadták: Fél évig ingyenes lesz a tömegközlekedés Győrben

busz-epuletajtoval01.jpg

Fél évig ingyenes lesz a tömegközlekedés Győrben, írta meg maga a polgármester portálunknak.

Borkai beismerte, hogy már régen le kellett volna cserélni a jelenlegi buszokat. Sajnos egyelőre várniuk kell, mert az Audi még nem kezdte el a buszok gyártását, Mercedes buszok beszerzése Győrben pedig mégiscsak ciki lenne.

A 4 karikás cég szeptembertől ígérte a buszgyártás elindítását. és az első buszokat Győr tömegközlekedésben fogják tesztelni, lesz ami lesz alapon. Ezért buszozhatunk addig is ingyen hat hónapig a városban, sőt aki akar, azt átviszik Abdára vagy Gönyűre is, szintén ingyen.

A polgármester helyi taxiscégekkel is megegyezett, így azokat a munkavállalókat, akinek a munkáltatója igazolja, hogy a dolgozó januártól csúnyább buszokon jutott ki az adott telephelyre, ezután taxival fogják kivinni ac éghez fél évig, és természetesen a műszak végeztével haza is viszik őket. A polgármester arról is biztosította a helyieket, hogy a következő menetrend-változásnál népszavazást írnak ki minden egyes vonalon, hogy merre és mikor menjenek a járatok.

(via ez is ápr1.álhirgyár)

 

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljgyorben@gmail.com

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr213798818

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása