Cirkuszi baleset Győrben, a Halálgömbből esett ki egy motoros (VIDEÓVAL)
2018. április 07. írta: BoldiG

Cirkuszi baleset Győrben, a Halálgömbből esett ki egy motoros (VIDEÓVAL)

Két nappal ezelőtt a Richter Flórián Cirkusz lépett fel Győrben, ahol a Diorios motoros csapat hat motorosa körözött egy szétnyíló ún. ˝halálgömbben˝.

Természetesen most sem szenvedtek hiányt izgalomból a nézők az esti előadáson, csakhogy most azt láthatták, ami nem volt a tervben: szirénázva vitték kórházba azt a motorost, aki kizuhant.

Jól látszik a videón, az akrobatának még volt annyi lélekjelenléte, hogy megkapaszkodott a félgömb szélében, így nem teljes erővel csapódott neki a földnek. A 23 éves fiatalnak a térde sérült meg és a mellkasát is beütötte.

Hogy mindenkit el tudja képzelni magát az attrakciót: a gömb, amelyben hat motoros egyszerre cikázik, mindössze 4,5 méter átmérőjű. A csapat az idei évben váltott hat motorra, mert tavaly, még „csak" öt motorral körözött, ez egyébként új világrekord.

 

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljgyorben@gmail.com

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr9113816336

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása