LEÉGETT EGY 9. EMELETI LAKÁS GYŐRBEN: A család segítséget kér! Aki tud, segítsen!
2018. május 04. írta: Cseri Pali

LEÉGETT EGY 9. EMELETI LAKÁS GYŐRBEN: A család segítséget kér! Aki tud, segítsen!

lakastuz_gyor.jpg

Négyszer ment vissza az égő lakásba volt feleségéért az a férfi, akinek 9. emeleti lakása még szombaton gyulladt ki Győrben. Az asszonyt végül sikerült felébresztenie, és mindketten kijutottak az égő lakásból. Egykori otthonuk azonban a lángok martaléka lett: a falak összeégtek a radiátor gyakorlatilag elolvadt. Az egész lakásban vastagon áll a korom, de még a takarításnak sem tudnak neki állni, mert a biztosító még nem mérte fel a károkat.

A házaspár a Facebookon kért segítséget, és már sokan ajánlottal fel nekik különböző adományokat.

“Április 28-án hajnalban kiégett a lakásunk Győrben. Az elmúlt pár napban rengeteg segítséget és felajánlást kaptunk ismerősöktől és ismeretlenektől, amiért nagyon hálásak vagyunk. Azért hoztuk létre ezt az oldalt, hogy itt tudjunk kommunikálni azokkal, akik akár tárgyi eszközökkel, akár jó tanácsokkal, akár pénzadománnyal segítenek minket az újrakezdésben “ írják.

A legnagyobb segítség azt jelenté számukra, ha valaki tudna segíteni a romok eltakarításában mondták el az RTL Klub híradójának.

 

Forrás: Facebook, RTL

 

Fotó: Facebook

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljgyorben@gmail.com

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr6613889340

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása