AZ EGYETLEN INDULÓNAK MÁSFÉL MILLIÁRDOT ADNAK GYŐRBEN A KÖZVILÁGÍTÁSRA! Na, de hol van Tiborcz közfényügyi tótumfaktum
2018. május 26. írta: Cseri Pali

AZ EGYETLEN INDULÓNAK MÁSFÉL MILLIÁRDOT ADNAK GYŐRBEN A KÖZVILÁGÍTÁSRA! Na, de hol van Tiborcz közfényügyi tótumfaktum

gyor_polg_racz.jpg

Kivilágítják nekünk az egész várost! Legalábbis egy közbeszerzési dokumentum szerint, amely Győr város közvilágításáról és díszkivilágításáról, valamint egyes forgalomtechnikai elemek üzemeltetéséről szól.

Nem semmi a tervezett összeg: közel másfél milliárd. A feladat összefoglalva a következő: Győr területén a működő közvilágítás,valamint a néha használt díszkivilágításá, valamint egy hiba-bejelentő központ működtetése. Persze leírtak még pár dolgot, de nagyjából ez a lényeg. A nyertesnek 11 fővel kell végeznie ezt a munkát, a hiba-bejelentő központ személyi állománya minimum 4 fő kell, hogy legyen.

A hatalmas zsével járó munkát a  VILL-KORR Hungária Villamosipari Korlátolt Felelősségű Társaság nyerte el, más nem is nagyon nyerhette volna, mert egyedül indult a pályázaton.

Csoda történt, nem a miniszterelnök veje vitte el azt a munkát. Na jó, valamiért nem is indult. Vagy csak nem derült ki, hogy bevásárolta magát esetleg?

 

Fotó: Rácz János

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljgyorben@gmail.com

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr8414004666

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása